October 18, 2021

SEO Mafiya

News On Search Engines | Digital Marketing

Fake or Not Flipkart Answers Today ?

Fake or Not Flipkart Answers Today

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today 7th October 2021 Season 4 Episode 299  Helicopter to Mentor Quiz Answers:

Play Flipkart Fake or not fake Quiz 2021 today by answering all the 3 questions correctly and get yourself a chance to win free vouchers and super coins.

Correct Fake or not fake Quiz Answers are updated. Scroll the page and have a look at the Flipkart Fake or not fake Quiz Answers. Get all Flipkart Quiz Answers quickly including Amazon Daily Quiz Answers

Flipkart Quiz Answers: Daily trivia, beat the genius, prize wali pathshala, khel paheliyon ka, kya bolti public, daam sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute.

Also Read: Kya Bolti Public Flipkart Answers Today for Season 4 ?

Q1: Tansen’s real name was Ramtanu Pandey.

Answer 1: Not Fake

Q2: MS Dhoni has been named as team India’s mentor for the T20 World Cup.

Answer 2: Not Fake

Q3: Biopsy test helps in diagnosis of cancer.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 6 October

S4E298: Rocky Nora 

Q1: Nora Fatehi made her Bollywood debut with the film ‘Rocky Handsome’.

Answer 1: Fake

Q2: The most venomous animal on Earth is a snail.

Answer 2: Not Fake

Q3: Serena Williams won the women’s singles final at us open 2021.

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 5 October

S4E297: Queen Of Indipop

Q1: Asha Bhosle is the first Indian singer to be nominated for the grammy award

Answer 1: Not Fake

Q2: Virat Kohli to step down as India T20 captain after the world cup

Answer 2: Not Fake

Q3: Daman and Diu is the smallest union territory

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 4 October

S4E296: Dilade Burj Khalifa

Q1) ‘Exercise Bright Star’ is a multinational military exercise held in India.

Answer: Fake

Q2) The tallest building in the world is located in Dubai.

Answer: Not Fake

Q3) More than 5 actors have played the role of James Bond.

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 3 October

S4E295: Mu Covid?

Q1: MU variant of the coronavirus was first identified in china

Answer 1: Fake

Q2: Disha Patani has worked as a child artist in a Telugu film

Answer 2: Fake

Q3: Elephant tusks do not grow back

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 2 October

S4E294: Haryanvi Ali Khan

Q1: Saif Ali Khan’s ancestral home Pataudi palace is located in Haryana.

Answer 1: Not Fake

Q2: Elon musk went to space in 2021

Answer 2: Fake

Q3: Jhinga is scientifically not classified as fish

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 1 October

S4E293: Life Of Butterfly

Q1: A caterpillar can turn into a butterfly.

Answer 1: Not Fake

Q2: Famous Hindi author Munshi Premchand’s real name is Dhanpat Rai.

Answer 2: Not Fake

Q3: Entomology is the science that studies animals.

Answer 3:Fake 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 30 September 

S4E292: Saifeena Ke 3

Q1: Karenna Kapoor khan and saif Ali khan have worked together in more than 3 films

Answer 1: Not Fake

Q2: Nipah virus is transmitted from mosquitos

Answer 2: Fake

Q3: Avani Lekhara is the first Indian woman to win two medals in the Paralympics

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 29 September 

S4E291: Bollywood’s Khiladi

Q1: The ‘Border-Gavaskar Trophy’ test cricket series is played between India & Australia.

Answer 1: Not Fake

Q2: Nirmala Sitharaman is India’s first woman finance minister.

Answer 2: Fake

Q3: Akshay Kumar has worked in 8 films with the title ‘Khiladi’ in it.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 28 September 

S4E290:  Doctor bana Medalist?

Q1: A female deer is called a doe.

Answer 1: Not Fake

Q2: Sushi originated in Japan.

Answer 2: Fake

Q3: Suhas LY who won a silver medal in Badminton at the Tokyo Paralympics 2021 is a doctor by profession.

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 27 September

S4E289: Clay Courts

Q1: Kuchipudi is a solo dance.

Answer 1: Fake

Q2: The French Open is played on Clay surface.

Answer 2: Not Fake

Q3: Cruciate ligament is found in a human knee.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 26 September

S4E288: Tiniest Omelette

Q1: A woodpecker lays the world’s smallest egg.

Answer 1:Fake

Q2: Ranbir Kapoor was the Assistant Director in Sanjay Leela Bhansali’s movie Black.

Answer 2: Not Fake

Q3: India shares the longest international border with Bangladesh.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 25 September

S4E287: Cold Blooded Creatures

Q1: Reptiles like lizards are cold-blooded.

Answer 1: Not Fake

Q2: Deepa Malik has won a gold medal at the 2016 Summer Paralympics.

Answer 2: Fake

Q3: Alia Bhatt was born in London.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 24 September

S4E286: Pongalo Pongal

Q1: Snakes that are active in daytime generally have round pupils.

Answer 1:  Not Fake

Q2: MS Dhoni has scored more than 50 centuries in his cricket career.

Answer 2:  Fake

Q3: Pongal is a popular festival in Kerala.

Answer 3:  Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 23 September

S4E285: Rama Setu Nepal Mein?

Q1) Adam bridge is located between India and Nepal

Answer: Fake

Q2) An ostrich has two toes on each foot

Answer: Not Fake

Q3) Dadashaheb Phalke award is India’s highest award in the field of Cinema

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 22 September

S4E284: Boneless Sharks?

Q1: Sharks do not have bones in their body

Answer 1: Not Fake

Q2: Jasprit Burmah became the quickest Indian pacer to take 100 test wickets

Answer 2: Not Fake

Q3: Tabla is believed to be invented from mridangam

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 21 September

S4E283: Detective DC?

Q1:‘DC’ in DC comics stands for Detective Comics.

Answer 1: Not Fake

Q2: Water is composed of two elements – oxygen and hydrogen.

Answer 2: Not Fake

Q3: India’s first Muslim woman chief minister is from Kerala.

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 20 September

S4E282: The Steyn Gun

Q1) Sholay is the longest running Indian film in theatres.

Answer: Fake

Q2) Dale Steyn who announced his retirement from

Answer: Not Fake

Q3) Mercury is nearest to the Earth

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 19 September

S4E281: India’s Shooting Stars

Q1: Prakash Padukone was the first Indian to have won the All England Badminton championship.

Answer 1: Not Fake

Q2: Sumit Antil who recently won a gold medal in the Tokyo Paralympics for India is associated with the shooting.

Answer 2:  Fake

Q3: The deities of Jagannath Temple in Odisha are made of wood.

Answer 3:  Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 18 September

S4E280: Ant-Superman?

Q1) Harmanpreet Kaur holds the record for the highest number of runs in women’s International cricket.

Answer: Fake

Q2) Ants rest for around 8-10 minutes in 12 hours.

Answer: Not Fake

Q3) Kriti Sanon made her acting debut in a Bollywood film.

Answer: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 17 September

S4E279: Indian Tennis Stalwarts

Q1: Mahesh Bhupathi is the only Indian Tennis player to win a medal at Olympics

Answer:  Fake

Q2: The railway platform of Kharagpur station is the longest in the world.

Answer:  Fake

Q3: Atal Bihari Vajpayee is known for serving as a Prime Minister for the shortest period of time.

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 16 September

S4E278: Rockstar Ranbir

Q1: Ranbir Kapoor’s character name in rockstar was Janardhan Zakhar.

Answer 1: Not Fake

Q2: The field medal is a prestigious International Honour given in Army

Answer 2: Fake

Q3: Jupiter is the only planet made of gas and liquids.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 15 September

S4E277: Silver Is Gold?

Q1: A group of tortoises is called a creep.

Answer:  Not Fake

Q2: The Statue of Unity in Gujarat is taller than new york’s statue of liberty.

Answer:  Not Fake

Q3: In the first modern Olympic games, the first placers were awarded silver medals.

Answer:  Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 14 September

S4E276: Gods Debut Match

Q1: The chikungunya virus was first detected in India?

Answer: Fake

Q2: Sachin Tendulkar scored his first century in his debut test match

Answer: Fake

Q3: Dark chocolate has a lower amount of sugar as compared to other varieties of chocolate

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 13 September

S4E275: Lazy Panda

Q1: Male koalas have two penises

Answer: Not Fake

Q2: The size of a newborn panda is smaller than a mouse?

Answer: Not Fake

Q3: Apple has the least content of vitamin c as compared to other fruits

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 12 September

S4E274: Madam Chief Justice

Q1) A housefly can turn solid food into liquid by spitting or vomiting on it.

Answer: Not Fake

Q2) After 6 long years, Justice B V Nagarathna is in line to be the second woman Chief Justice of India.

Answer: Fake

Q3) The character Bagheera from ‘The Jungle Book’ is a black panther.

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 11 September

S4E273: Berry Crush

Q1: Mice love eating Cheese.

Answer: Fake

Q2: Strawberries are best picked just before ripening.

Answer: Not Fake

Q3: Manish Malhotra acted in the film ‘Kuch Kuch Hota Hai’

Answer:  Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 10 September

S4E272: Nepotism In Politics

Q1:  Jyotiridhya Scindia is a fourth-generation MRP from his family

Answer 1:  Fake

Q2: Assam has the longest international border?

Answer 2: Fake

Q3: Tulsi leaves are never offered to Lord Ganesha

Answer 3:  Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 9 September

S4E271: Women Architects 

Q1: Honeybees can flap their wings 200 times in a second?

Answer: Not Fake

Q2: There are nine monuments in India built by women?

Answer: Not Fake

Q3: The longest game of chess lasted for over 20

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 8 September

S4E270:  Floating Apples

Q1: Sushmita Sen was born in Hyderabad?

Answer: Not Fake

Q2: Bats can eat up to a thousand insects in an hour?

Answer: Not Fake

Q3: Apples cannot float on water?

Answer: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 7 September

S4E269: Pencil COVID

Q1: There is a New COVID test using Pencil Lead.

Answer 1: Not Fake

Q2: India will host the 2022 FIFA U-17 Women’s World Cup.

Answer 2: Not Fake

Q3: Just like Women, Female Whales also undergo Menopause.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 6 September

S4E268: Phool ya Fool 

  1. Kerala is the highest rice-producing state in India.

    Answer: Fake

  2. 3 Indian participants have won the miss universe title.

    Answer: Fake

  3. Sunflowers always face the sun.

    Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 5 September

S4E267: Prof Boman

Boman Irani has played the character of a teacher twice.

Answer: Fake

Field Marshal is the highest rank in Navy.

Answer: Fake

Frogs don’t drink water.

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 4 September

S4E266: Foreign Homeopathy

  1. Homeopathy originated in India.

    Answer: Fake

  2. Nautanki is a folk dance of Uttar Pradesh.

    Answer: Not Fake

  3. The world’s first internet search engine was called ‘Archie’.

    Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 3 September

S4E265: Bin Baadal Barish

Q1: Rishi Kapoor First Role Was As A Toddler

Answer:  Not Fake

Q2: Nepal Is The Only Country Apart From India Where Indian Rhinoceros Is Found In Their Natural Habitat

Answer: Not Fake

Q3: Dubai Created Its Own Rainfall Using Drone Technology

Answer:  Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 2 September

S4E264: Midnight Sun

Q1: To Honor Rabindranath Tagore, 23 January Is Celebrated As Literature Day.

Answer 1:  Fake

Q2: In Norway, The Sun Can Be Seen Even At Midnight.

Answer 2:  Not Fake

Q3: Vidya Balan Has Played Her Namesake Character Vidya’ In Six Films.

Answer 3:  Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 1 September

S4E263: Melon ki Sabzi

Q1: Aamir Khan Has Dubbed For A Dog Voice?

Answer 1:  Not Fake

Q2: Watermelons Are Scientifically Classified As Vegetables

Answer 2:  Fake

Q3: Hardik Pandya Dons Has Highest Individual Socore Of 228 As His Sport Jercy

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 31 August

S4E262: India’s OG pinch hitter

Q1: Cricketer Yaspal Sharma Was Part Of The Indian Team Than Won The 1983 World Cup?

Answer 1: Not Fake

Q2: The Official Language Of Kerela Is Kannada?

Answer 2: Fake

Q3: Goats Have Rectangular Pupils Giving Them Peripheral Vison

Answer 3:  Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 30 August

S4E261: Eco-Friendly Medals

Q1: Mahabharath Has Launched An Initiative Called Jail Tourism

Answer 1: Not Fake

Q2: Kpop And K Dharma Are Native To South Korea

Answer 2:  Not Fake

Q3: Tokyo Olympics Medals Are Usually Made From Recycled Mobile Phones?

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 29 August

S4E260: Black Water

Q1: Scientists Have Recently Discovered Water On Saturn

Answer 1:  Fake

Q2: Dronachauyarya Award Has Been Renamed Afer PM Narendra Modi

Answer 2:  Fake

Q3: The Persian Leopards Spend Most Of Their Time On Tress

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 28 August

S4E259: The Karate Debut

Q1: Made Its Debut At The 2020 Tokyo Olympics.

Answer 1:  Not Fake

Q2: Fahrenheit Is Used To Measuring Temperature.

Answer 2: Not Fake

Q3: Sridevi And Sara Ali Khan Share The Same Birthday

Answer 3:  Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 27 August

S4E258: Owl’s Parliament

Q1: Bhaichung Bhutia is the Head Coach of Indian National Football team.

Answer 1: Fake

Q2: Qutub Minar was built before Red Fort.

Answer 2:  Not Fake

Q3: A group of owls is called a parliament.

Answer 3:  Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 26 August

S4E257: Sinhalese Deficiency

Q1: Increased Level Of Dust Causes Humidity In The Air.

Answer 1:  Fake

Q2: Beriberi Is A Deficiency Of Vitamin B1, Gets Its Name From A Sinhalese Word For ‘Weakness’

Answer 2:  Not Fake

Q3: The Word ‘Teras’ In Dhanteras Means Utensils.

Answer 3:  Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 25 August

S4E256: Aam Aadmi Ka Rashan Card

Q1: The Pupil Contract When A Person Is Hungry

Answer 1:  Fake

Q2: ‘Aam Aadmi Ka Adhikar’ Is A Phrase Associated With Ration Card

Answer 2:  Fake

Q3: Ayurveda Is Not Among The Four Vedas

Answer 3:  Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 24 August

S4E255: Saina: Karate Champion

Q1: Saina Nehwal Holds A Brown Belt In Karate.

Answer 1:  Not Fake

Q2: Katrina Kaif Has Seven Siblings.

Answer 2:  Not Fake

Q3: Afghani Is The Currency Of Afghanistan.

Answer 3:  Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 23 August

S4E254: Golden Tortoise

  1. Lord Krishna was born in Vrindavan.

    Answer: Fake

  2. Euro Cup is a tournament in football.

    Answer: Not Fake

  3. Golden Greek Tortoise is the largest living species of tortoise in the world.

    Answer: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 22 August

S4E253: Bollywood Blockbuster

Black Widow is a female species of Spider

Answer: Not Fake

‘The Phrase 100 Crore Club Refers To Films Box Office Collections

Answer: Not Fake

India Bought An Aircraft Carrier From France Which Was Later Renamed As INS Vikramaditya.

Answer: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 21 August

S4E252: DDLJ ka Naamkaran?

Q1: New Zealand cricket team to tour Pakistan after 18 years.

Answer: Not Fake

Q2: Starfish turn their stomach inside out to eat

Answer: Not Fake

Q3: The movie title ‘Dilwale Dulhania Le Jayenge’

Answer: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 20 August

S4E251: Conscious Sleep?

Q1) Golf Balls Bounce Only On Concrete.

Answer: Not Fake

Q2) Cotton Plants Need 500 Days To Grow.

Answer:  Fake

Q3) Dolphins Sleep With Half Of Their Brain Active.

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 19 August

S4E250: Onam: Dish ya Festival?

Q1) Kishore Kumar songs were banned on the radio during the emergency?

Answer: Not Fake

Q2) Onam is also the name of Sweetened Rice Dish?

Answer: Fake

Q3) Frog is a cold-blooded animal?

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 18 August

S4E249: Googol ya Google? 

Q1) ‘Google’ got its name due to a spelling error?

Answer: Not Fake

Q2) Madhya Pradesh shares its border with Jharkhand?

Answer: Fake

Q3) Mysore Paak is a sweet dish?

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 17 August

S4E248: SRK Ka Fan!

Q1) Crocodiles shed tears while eating.

Answer: Not Fake

Q2) Pegasus is an anti-virus.

Answer: Fake

Q3) Shah Rukh Khan has also directed the film ‘Fan’.

Answer: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 16 August

S4E247: Human Dolphins?

Q1) Dolphins can speak like humans.

Answer: Not Fake

Q2) Saif Ali Khan’s real name is Sajid Ali Khan.

Answer: Not Fake

Q3) Bara Imambara is in Hyderabad

Answer: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 15 August

S4E246: Independence Day Special

Q1) Barak Obama was the chief guest at the 2019 Independence day parade in Delhi?

Answer: Fake

Q2) Birds evolved from dinosaurs?

Answer: Not Fake

Q3) The poem ‘Jab thak hai jaan’ has been composed by SRK himself?

Answer: Fake

Fake or not fake Quiz Answers 14 August

S4E245: Rockstar Sunidhi?

Q1) Sunidhi Chauhan made her international singing debut with Bryan Adams.

Answer: Fake

Q2) Male seahorses give birth.

Answer: Not Fake

Q3) Human blood turns blue when it is out of oxygen.

Answer: Fake

Fake or not fake Quiz Answers 13 August

S4E244: Gully Boy Fanfare

Q1) Hair helps humans hear.

Answer: Not Fake

Q2) If Sharks stop swimming they die.

Answer: Fake

Q3) As of 2020 Gully Boy is the only film to win 13 Filmfare awards.

Answer: Not Fake

Fake or not fake Quiz Answers 12 August

S4E243: Angry Mosquitoes

Q1) Only The Female Mosquitoes Bite.

Answer: Not Fake

Q2) Lightning Never Strikes The Same Place Twice.

Answer: Fake

Q3) Japanese Cherry Blossom Trees Don’t Produce Fruit.

Answer: Not Fake

Fake or not fake Quiz Answers 11 August

S4E242: Bahrain SL India?

Q1) Jacqueline Fernandez was born in Bahrain

Answer: Not Fake

Q2) Water is the most common element on Earth

Answer: Fake

Q3) Hippopotamus create their own sunscreen.

Answer: Not Fake

Fake or not fake Quiz Answers 10 August

S4E241: Olympics Special

Q1) You can’t burp in space.

Answer: Not Fake

Q2) Bhavani Devi is the first Indian fencer to qualify for Olympics.

Answer: Not Fake

Q3) Tea has more caffeine than coffee.

Answer: Not Fake

Fake or not fake Quiz Answers 9 August

S4E240: God’s Own Island

Q1) The most spoken language in Lakshadweep is Malayalam.

Answer: Not Fake

Q2) The Knight is the only piece in chess that moves

Answer: Fake

Q3) 3 Idiots movie was inspired by Chetan Bhagat’s novel ‘3 mistakes of my life’.

Answer: Fake

Fake or not fake Quiz Answers 8 August

S4E239: India’s UNESCO City

Q1) Ahmedabad is the first Indian city to be included in the UNESCO

Answer: Not Fake

Q2) During pregnancy ‘morning sickness’ happens only in the morning.

Answer: Fake

Q3) Cats see the world in black and white.

Answer: Fake

Fake or not fake Quiz Answers 7 August

S4E238: Lightning Bolt

Question 1) Usain Bolt has won 8 gold medals in Olympics

Answer: Not Fake

Question 2) Fish don’t blink.

Answer: Not Fake

Question 3) A heptagon has eight sides.

Answer: Fake

Fake or not fake Quiz Answers 6 August

S4E237: Ancient Dance Form

Question 1) Bharatnatyam is the oldest form of dance in India.

Answer: Fake

Question 2) Atif Aslam is also an actor.

Answer: Not Fake

Question 3) Beer is older than wine.

Answer: Not Fake

Fake or not fake Quiz Answers 5 August

S4E236: Dil Se, Yuvi

Question 1) Flaxseed is banned in France

Answer: Not Fake

Question 2) ‘Straight From the Heart’ is an autobiography written by Yuvraj Singh

Answer: Fake

Question 3) Kajol made her Bollywood debut when she was 16 years old

Answer: Not Fake

Fake or not fake Quiz Answers 4 August

S4E235: Apple ya Samsung?

Question 1) Butterflies can taste food with their feet.

Answer: Not Fake

Question 2) The brand ‘Apple’ is older than ‘Samsung’.

Answer: Fake

Question 3) Four of Vishal Bhardwaj’s films are Shakespeare adaptations.

Answer: Fake

Fake or not fake Quiz Answers 3 August

S4E234: Hakuna Matata

Question 1)Pineapples usually take a year to grow.

Answer: Fake

Question 2) Timon & Pumbaa were Aladdin’s best friends in the film Aladdin.

Answer: Fake

Question 3) Sirisha Bandla is the third woman of Indian origin to go to space.

Answer: Not Fake

Fake or not fake Quiz Answers 2 August

S4E233: Nosey Polar Bears

Question 1) Coconut is a nut.

Answer: Fake

Question 2) The ICC T20 World Cup 2021 will be hosted by Oman.

Answer: Not Fake

Question 3) Polar bears greet each other by touching noses.

Answer: Not Fake

Fake or not fake Quiz Answers 1 August

S4E232: Mother Teresa ya Didi

Question 1) The film TOOFAN is about wrestling.

Answer: Fake

Question 2) Himalayas are the youngest mountain range in India.

Answer: Not Fake

Question 3) Kolkata’s Howrah Bridge is named after Mother Teresa.

Answer: Fake

Fake or not fake Quiz Answers 31 July

S4E231: Internet Se Pehle Email?

Question 1: The stickers are on fruits are edible

Answer: Not Fake

Question 2: Taapsee Pannu made her Hindi film debut in the film Chashme Baddoor

Answer: Not Fake

Question 3: Email existed before the World Wide Web

Answer: Not Fake

Fake or not fake Quiz Answers 30 July

S4E230: Tennis Masters

Question 1)Horses can sleep standing up.

Answer: Not Fake

Question 2) Novak Djokovic has won Wimbledon six times in a row.

Answer: Fake

Question 3)Amazon is the world’s largest rainforest.

Answer: Not Fake

Fake or not fake Quiz Answers 29 July

S4E229: Italian Eu-phoria

Question 1: broccoli has more vitamin c than an orange

Answer – not fake

Question 2: italy won the men’s European championship for the second time

Answer – not fake

Question 3: cocoa beans were once used as currencies

Answer – not fake

Fake or not fake Quiz Answers 28 July

S4E228: Pepper Tax

Question 1: tigers are the largest of all wild eats

Answer – not fake

Question 2: black pepper was earlier used to pay rent and taxes?

Answer – not fake

Question 3: first case of zika virus was found in maharastra

Answer – fake

Fake or not fake Quiz Answers 27 July

S4E227: Sri Lankan Beauty Queen

Question 1: the chipko movement in India was aimed at protecting rivers from getting dammed?

Answer – fake

Question 2: Jaqueline fernadis is a former miss world?

Answer – fake

Question 3: the 2020 Nobel prize in physiology or medicine was awarded for the discovery of the covid 19 vaccine

Answer – fake

Fake or not fake Quiz Answers 26 July

S4E226: Clean India, Green India

Question 1:the sun is ten times bigger than the Earth

Answer – fake

Question 2: India won the kargil war when manmohan Singh was the prime minister

Answer – fake

Question 3: in India Swachh Bharat Abhiyan was launched on pandit Jawaharlal Nehru’s birth anniversary

Answer – fake

Fake or not fake Quiz Answers 25 July

S4E225: Rajapalayam: Sheher ya Kutta?

Question 1) Rajapalayam are dog breeds native to India.

Answer: Not Fake

Question 2) Grass was among the first things that were used as tampons.

Answer: Not Fake

Question 3) Jyotiraditya Scindia was elected as India’s Health Minister in July 2021.

Answer: Fake

Fake or not fake Quiz Answers 24 July

S4E224: Gavaskar: Stadium to Stage?

Question 1)Raspberries are berries

Answer: Fake

Question 2)It takes approximately 50 hours or more for food to digest in a human body.

Answer: Not Fake

Question 3)Cricketer Sunil Gavaskar has acted in a movie.

Answer: Not Fake

Fake or not fake Quiz Answers 23 July

S4E223: Space mein Aloo

Question 1) Grasshoppers have ears in their belly

Answer: Not Fake

Question 2) Potato was the first food that grew in space.

Answer: Not Fake

Question 3) camels store water in their humps

Answer: Fake

Fake or not fake Quiz Answers 22 July

S4E222: Olympics Special

Q1. The computer mouse was earlier called the ‘Turtle’.

Answer:  Not Fake

Q2. Thumb is responsible for 50% of the strength in your hand.

Answer:  Fake

Q3.  Trampolining is an Olympic sport.

Answer:  Not Fake

Fake or not fake Quiz Answers 21 July

S4E221: Queen of Jhansi

Question 1: mani karnika the queen of Jhansi was directed by Kangana Ranaut

Answer – Not fake

Question 2: humans and dinosaurs walked the earth at the same time

Answer – fake

Question 3: emoji is a Japanese word

Answer – Not fake

Fake or not fake Quiz Answers 20 July

S4E220: Smiling pistachio

Question 1:  the word pistachio means happy?

Answer – Not fake

Question 2: the official currency of Bhutan is taka?

Answer – fake

Question 3: human tight bones are stronger than metal?

Answer – Not fake

Fake or not fake Quiz Answers 19 July

S4E219: Origin of Satyameva Jayate

Question 1)  giant pandas are native to China?

Answer: Not Fake

Question 2) 3 idiots was the first film in which amir khan r Madhavan and Sharman Joshi started together

Answer: Fake

Question 3)  the words sataymev jayte seen in the national anthem are taken from Rigveda?

Answer: Fake

Fake or not fake Quiz Answers 18 July

S4E218: Deep Veer Ki Kahani

Q1: Manu Bhaker will be representing India at the 2020 Tokyo Olympics in shooting?

Answer: Not Fake

Q2:  Ranveer Singh and Deepika Padukone will be directed by Karan johar in the upcoming film Rocky and Rani ki prem Kahani?

Answer: Fake

Q3: The team of a member of the Rajya Sabha is six years?

Answer: Not Fake

Fake or not fake Quiz Answers 17 July

S4E217: Pepper: Black ya Gold?

Q1: Flamingo birds are not pink when they are born.

Answer: Not Fake

Q2:  The Opening ceremony of the UEFA Euro Cup 2020 took place in London

Answer: Fake

Q3: Pepper is also known as ‘black gold’.

Answer: Not Fake

Fake or not fake Quiz Answers 16 July

S4E216: Tarbooj: Phal ya Sabji?

Q1: a blue whale tongue alone weighs as much as an adult elephant

Answer: Not Fake

Q2:  the ashes test cricket series is played between England and South Africa

Answer: Fake

Q3:  watermelon is one of the only foods which is both fruit & Vegetable?

Answer: Not Fake

Fake or not fake Quiz Answers 15 July

S4E215: Kumble’s 10/10 record

Q1:  Priyanka Chopra made her acting debut in a south Indian film.

Answer: Not Fake

Q2:  Anil Kumble took his iconic 10-wicket haul in a match against Australia.

Answer:  Fake

Q3:  India’s first private airport was opened in Cochin.

Answer: Not Fake

Fake or not fake Quiz Answers 14 July

S4E214: The First Khan

Q1:  Novak Djokovic won the 2021 french open

Answer: Not Fake

Q2: mohiniyattam dance form originated in Odisha

Answer:  Fake

Q3: Dilip Kumar played the role of king Akbar in the film Mughal e Azam

Answer: Fake

Fake or not fake Quiz Answers 13 July

S4E213: World’s First University?

Q1: Rabindranath Tagore was born in Shantiniketan – West Bengal.

Answer:  Fake

Q2:   Parrots are better than Ravens at mimicking human speech.

Answer:  Fake

Q3:  The ancient university of Taxila is located in present-day Bihar.

Answer:  Fake

Fake or not fake Quiz Answers 12 July

S4E212: World’s Happiest Country

Q1: The official currency of Bhutan is Taka.

Answer:  Fake

Q2:  People with alektorophobia are afraid of beards.

Answer:   Fake

Q3: Swimming is the only Olympic sport where no competitor can cross the finish line.

Answer:  Not Fake

Fake or not fake Quiz Answers 11 July

S4E211: Pravasi Rojgar

Q.1  Nana Patekar has recently launched an online platform ‘Pravasi Rojgar to help migrants find job opportunities.

Answer: Fake

Q.2 Insulin is produced and synthesized in the pancreas.

Answer: Not fake

Q.3  Meghan Markle’s first name is Rachel.

Answer: Not fake

Fake or not fake Quiz Answers 10 July

S4E210: Mecca of Cricket

Q.1  The finals of the World Test Championship 2021 were played at the Lord’s cricket ground.

Answer: Fake

Q.2 Sitars can be made from pumpkins.

Answer: Not fake

Q.3 Pigeons can recognize human faces.

Answer: Not fake

Fake or not fake Quiz Answers 9 July

S4E209: Aamir’s Tennis Affair

Q.1 The word ‘muscle’ originates from a hindi word?

Answer: Fake

Q.2 Aamir khan is also a state level tennis player?

Answer: Not fake

Q.3 The NASA mars mission 2020 created oxygen on mars?

Answer: Not fake